Поделиться в социальных сетях:

"Молитва здійснення бажань" Джозефа Мерфі. Український переклад Тати Кучер
 
Хочу розповісти вам про одну молитву, яка чудодійним чином може змінити ваше життя. Це молитва Джозефа Мерфі. Часто її називають “Молитва здійснення бажань”. Вона надзвичайно потужна у своїй світлій силі і багатьом уже встигла допомогти втілити свої бажання в життя.
 
З різних причин читати її хотілося мені українською мовою. Переривши всю мережу, знайти молитву Джозефа Мерфі українською мені так і не вдалося. До слова, багато хороших і дієвих текстів українською не перекладені взагалі. Тому я вирішила здійснити сама переклад цієї молитви Дж. Мерфі. Дуже вже вона мені подобається :)
 
 
А воно діє?
 
Так. Єдина умова-молитися із відкритим серцем і вірою. Це відчуття виникає, коли ви внутрішньо приймаєте і погоджуєтеся із словами молитви. А також сповнюєте читання молитви відчуттям того, що ці слова говоряться про ваше життя. Такий механізм почутої молитви і аутогенного тренування. Молитва Джозефа Мерфі про здійснення бажань діє безпосередньо на рівень підсвідомості, де і відбувається уся алхімія і спілкування з Богом. Рідною мовою цей процес полегшується. 
 
 
Труднощі перекладу
 
Ранок. Сам процес перекладу зайняв у мене кілька хвилин часу, але я встигла глобально у нього увійти. Переклад таких текстів має свої тонкощі із якими жоден Гугл-перекладач не впорається. Потрібно вибрати найліпші синоніми і їх значення, щоб текст можна було відчути на рівні доторку і тепла, щоб молитва безпечно спрацювала. Здається, це мені  вдалося ;) Коли я закінчила роботу, настрій у мене був пречувий. Тепло таке приємне по усьому тілу і легкість пушинки. День пройшов чудесно і спокійно. Отримала багато хороших робочих пропозицій. Події складалися здавалося чарівним чином якнайкраще. І очі мої сяяли. Спокоєм.
 
 
Молитва Джозефа Мерфі 
 
Дари Бога - мої дари. Я користуюся кожним моментом цього дня, щоб славити Господа. Зі мною Божественна гармонія, мир і достаток. Божественна любов переповнює мене, благословляючи всіх, хто потрапляє в моє оточення. Божественна любов зцілює мене зараз. Не злякаюся зла, тому що Бог зі мною. Я завжди оточена священним ореолом Божественної любові і сили. Я стверджую, відчуваю, знаю і вірю рішуче і позитивно в те, що чари Божественної любові і пильності направляють, зцілюють і піклуються про всіх членів моєї родини і про тих, кого я люблю. Я прощаю кожного і щиро випромінюю Божественну любов, мир і доброзичливість на всіх людей, де б вони не були. У центрі мого єства панує мир, це мир Бога. У цій тиші я відчуваю Його силу, керівництво і любов Його Святої Присутності. Я Божественним чином скерована на всіх шляхах моїх. Я є чисте русло для Божественної любові, істини і краси. Я відчуваю, як через мене протікає Його річка миру. Я знаю, що всі мої проблеми розчиняються в розумі Бога. Шляхи Бога - мої шляхи. Слова, які я говорю, потрапляють туди, куди я їх посилаю. Я радію і возношу подяку, розуміючи, що отримаю відповідь на свою молитву. І це є так 
 
Автор: Тата Кучер